Over Budget Energie

budget-energie

Budget Energie is een relatief nieuwe energieleverancier die sinds 2008 stroom en gas aanbiedt aan zowel Nederlandse consumenten als bedrijven. De tarieven van Budget Energie zijn vaak heel voordelig en met de welkomstkortingen komt zij regelmatig als goedkoopste energiemaatschappij uit de energievergelijker. Budget Energie is een volledig online speler en op deze manier is zij in staat om de kosten laag te houden en dit te vertalen in voordelige energieprijzen in hun energiecontracten. Zij geeft bovendien weinig geld uit aan marketing. Budget Energie kiest ervoor dit geld te steken in lagere tarieven voor klanten. Daardoor komt Budget Energie vaak als één van de goedkoopste aanbieders in onze vergelijking naar boven. Of Budget Energie ook voor u de goedkoopste aanbieding heeft ziet u binnen enkele seconde na het invullen van de gegevens in de energievergelijking.

Energietarieven Budget Energie

Bij Budget Energie kunt u kiezen voor zowel vaste als variabele tarieven. Bij een contract met variabele prijzen veranderen de tarieven 2 keer per jaar: 1 juli en 1 januari. Bij prijsdalingen kunt u zodoende profiteren van lagere energietarieven bij Budget Energie. Wanneer de prijs omhoog gaat dan zult u iets meer kwijt zijn aan uw energielasten. Het blijkt vaak verstandig om een contract af te sluiten met een looptijd van één jaar. Daarmee bent u na één jaar vrij om zonder opzegboete weer over te stappen naar een andere energieleverancier. Deze bieden u dan vaak weer een welkomstkorting waardoor u opnieuw veel geld kan besparen. Bij Budget Energie kunt u kiezen voor een éénjarig of driejarig contract.

Gebruikte energiebronnen bij Budget Energie

Budget Energie levert 100% groene energie waarvan ruim driekwart afkomstig is uit de opwekking van elektriciteit uit zone-energie (77%) en bijna een kwart uit windenergie (23%). Van de windenergie is weer driekwart afkomstig van in Italië opgewekte stroom uit windturbines.

Profiteren van dag- en nachttarieven bij Budget Energie

Wanneer u een dubbele meter heeft kunt u bij Budget Energie profiteren van een lager tarief. Deze geldt in het weekend en op feestdagen, maar ook ’s avonds en ’s nachts. Tussen 21.00 uur en 07.00 uur kunt u in Limburg en Noord-Brabant goedkoper stroom gebruiken van Budget Energie. In de andere delen van Nederland is dat tussen 23.00 uur en 07.00 uur.

Klachten of contact met Budget Energie

Wilt u rechtstreeks contact met Budget Energie, dan kunt u hen bereiken op 020 – 2055 555.

Review schrijven

Beoordelingen

7 beoordeling(en)
Beoordeling plaatsen
8.6 Onze klanten beoordeelden Budget Energie. Er zijn 7 beoordelingen voor Budget Energie. De gemiddelde beoordeling van dit artikel is een 8.6

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.