Delta Energie

 

 

Over Delta Energie

 delta-logo

Delta is een groot bedrijf dat zowel in Nederland als in Europa actief is. De oorsprong van Delta ligt in Zeeland uit een fusie tussen Waterschapmaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuws Energie Maatschappij (PZEM). Daarbij is energie de belangrijkste pijler, maar worden ook andere diensten aangeboden zoals internet, televisie, telefonie en duurzame oplossingen. In het kader van deze duurzame diensten levert Delta energie volledig groene Nederlandse stroom. Deze is hoofdzakelijk afkomstig vanuit windenergie en biomassa. Vergelijk de energiecontracten van Delta in de energievergelijker en zie direct waar u het goedkoopste uit bent.

Energietarieven Delta Energie

Delta biedt voor flexibiliteit binnen haar energiecontracten. U kunt kiezen voor een éénjarig contract, driejarig contract of contract voor onbepaalde tijd, maar niet alleen wat betreft looptijd heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om de energietarieven vast te zetten of te laten fluctueren. Met vaste tarieven kiest u voor zekerheid dat de prijzen gedurende de contractperiode niet zullen stijgen. Het nadeel is echter dat u ook niet kunt profiteren van dalende energieprijzen in de markt. Bij een energieovereenkomst met variabele energietarieven betaalt u de op dat moment geldende tarieven. Deze veranderen eens in de 6 maanden: 1 januari en 1 juli. In de energievergelijker ziet u alle actuele aanbiedingen, welkomstbonussen en kortingen en weet u gelijk of Delta Energie de goedkoopste energieleverancier op uw adres is. Heeft u zonnepanelen en levert u terug aan het net, dan krijgt hiervoor hetzelfde tarief als wanneer u stroom van Delta Energie zou afnemen.

Gebruikte energiebronnen bij Delta Energie

Delta Energie biedt 100% groene stroom uit Nederland aan, opgewekt met windmolenparken en uit verbranding van biomassa. Waar eerder ook grijze energie werd aangeboden kunt u bij Delta nu uitsluitende duurzame elektriciteit afnemen.

Profiteren van dag- en nachttarieven bij Delta Energie

Bij Delta Energie kunt u gebruik maken van daltarieven tijdens de avonduren, het weekend en feestdagen. U betaalt overdag dan wel iets meer. De tijden waarin de lage tarieven gelden zijn in Limburg en Noord-Brabant van 21.00 uur tot 07.00 uur. In de rest van Nederland is dat van 23.00 uur tot 07.00 uur. Om daadwerkelijk van het laagtarief en het normaaltarief te kunnen profiteren moeten huishoudens de beschikking hebben over een dubbele meter of een slimme meter.

Klachten of contact met Delta Energie

Wilt u rechtstreeks contact met Delta Energie, dan kunt u hen bereiken op 0800 – 5150.

Delta Energie vergelijken

 

  • Delta Energie had de beste aanbieding. Door Dhr. Torenaar op 18-11-2018 11:20
  • Fijn Zeelands bedrijf. Door Mevr De Smet op 15-11-2018 23:57
5