E.ON

 

 

Over E.ON

eon

E.ON is een van de grootste energiebedrijven ter wereld en is opgericht in Duitsland. In 2000 betrad het bedrijf de Nederlandse markt. Het bedrijf wekt zelf elektriciteit op in diverse Europese landen, maar produceert geen gas. Dat wordt ingekocht. In Nederland is E.ON zakelijk een van de grootste aanbieders, voor de particuliere markt ligt het marktaandeel wat lager. E.ON werkt o.a. samen met Electrabel aan ontwikkelingen die tot het opwekken van meer duurzame energie moeten leiden.

De tarieven van E.ON

De tarieven van E.ON zijn door de consumentenbond al diverse keren als zeer voordelig geclassificeerd. E.ON korting en andere E.ON aanbiedingen maken dat de prijzen nog aantrekkelijker worden. Wilt u weten of de E.ON tarieven ook voor u leiden tot een lagere energierekening? Met behulp van onze onafhankelijke energievergelijker bent u daar in enkele minuten achter, waarna u eenvoudig kunt overstappen. De tarieven van E.ON zijn afhankelijk van het type contract dat u kiest: met vaste of variabele energieprijzen en contracten met diverse looptijden of een contract waarbij u op elk willekeurig moment E.ON kunt opzeggen.

Overstappen naar E.ON

Als uit de energievergelijker blijkt dat de tarieven van E.ON – of van een andere energieleverancier – voor u het meest gunstig zijn, kunt u snel en eenvoudig overstappen. In sommige gevallen kunt u tot wel 450 euro per jaar besparen. De goedkoopste-energieleverancier.org regelt voor u het opzeggen en aanmelden, dat hoeft u zelf niet te doen en u komt tijdens de procedure ook niet zonder gas en elektra te zitten.

E.ON vergelijken

 

  • Feilloze switch, aanbiedingen goed. Door Dhr. Nowokunski op 08-01-2019 13:09
  • Processen bij EON zijn in orde en ook vaak goede tarieven. Door Dhr. Mabesoone op 26-12-2018 22:17
  • Goedkoop met korting, maar geduld is belangrijk. Door Mevr. Kuijer op 15-12-2018 13:06
  • Goede aanbieder wanneer aanbieding goedkoop is. Door Mevr. Nuijs op 05-12-2018 13:28
  • Goede service en bereikbaarheid. Door Mevr. Wienstra op 21-11-2018 00:03
3.8