Over E.ON

eon

E.ON is een van de grootste energiebedrijven ter wereld en is opgericht in Duitsland. In 2000 betrad het bedrijf de Nederlandse markt. Het bedrijf wekt zelf elektriciteit op in diverse Europese landen, maar produceert geen gas. Dat wordt ingekocht. In Nederland is E.ON zakelijk een van de grootste aanbieders, voor de particuliere markt ligt het marktaandeel wat lager. E.ON werkt o.a. samen met Electrabel aan ontwikkelingen die tot het opwekken van meer duurzame energie moeten leiden.

De tarieven van E.ON

De tarieven van E.ON zijn door de consumentenbond al diverse keren als zeer voordelig geclassificeerd. E.ON korting en andere E.ON aanbiedingen maken dat de prijzen nog aantrekkelijker worden. Wilt u weten of de E.ON tarieven ook voor u leiden tot een lagere energierekening? Met behulp van onze onafhankelijke energievergelijker bent u daar in enkele minuten achter, waarna u eenvoudig kunt overstappen. De tarieven van E.ON zijn afhankelijk van het type contract dat u kiest: met vaste of variabele energieprijzen en contracten met diverse looptijden of een contract waarbij u op elk willekeurig moment E.ON kunt opzeggen.

Overstappen naar E.ON

Als uit de energievergelijker blijkt dat de tarieven van E.ON – of van een andere energieleverancier – voor u het meest gunstig zijn, kunt u snel en eenvoudig overstappen. In sommige gevallen kunt u tot wel 450 euro per jaar besparen. De goedkoopste-energieleverancier.org regelt voor u het opzeggen en aanmelden, dat hoeft u zelf niet te doen en u komt tijdens de procedure ook niet zonder gas en elektra te zitten.

Review schrijven

Beoordelingen

6 beoordeling(en)
Beoordeling plaatsen
9.0 Onze klanten beoordeelden E.ON. Er zijn 6 beoordelingen voor E.ON. De gemiddelde beoordeling van dit artikel is een 9.0

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.