easyenergy

 

 

Over EasyEnergy

easyenergy-klein

EasyEnergy is onderdeel van easyGroup, hoofdzakelijk bekend van vluchten (easyjet) en van huurauto’s. EasyEnergy is opgericht op initiatief van twee Nederlandse ondernemers die Nederlandse huishoudens een nieuw innovatief alternatief wilde bieden ten opzichte van de bestaande energieleveranciers. Zij maakten deel uit van de easyGroup waaraan EasyEnergy zijn merknaam heeft ontleend.

Energietarieven EasyEnergy

Bij EasyEnergy betaalt u bij ieder energiecontract de op dat moment geldende energietarieven. Met deze vriabele contracten heeft u het voordeel dat u minder betaalt wanneer de prijzen omlaaggaan, maar het nadeel dat u ook meer betaalt aan uw energierekening als de tarieven omhooggaan. EasyEnergy koopt de prijzen op de energiebeurs genaamd APX en doordat de tarieven elke dag wijzigen kunt u een dag va tevoren zien wat u per uur moet betalen per kWh stroom of m3 gas. EasyEnergy is zo goedkoop dat ze alleen de inkooptarieven aan u doorberekenen met een kleine opslag van € 5 per aansluiting. Daarnaast betaalt u bij EasyEnergy, net zoals bij iedere andere energieleverancier van Nederland kosten voor vastrecht en belastingen (Opslag Duurzame Energie, Energiebelasting en BTW). EasyEnergy probeert geen klanten te werven met hoge welkomstkortingen, actie of aanbiedingen. Het is recht toe, recht aan, zodat u weet waar u aan toe bent. Of de tarieven van EasyEnergy het goedkoopste zijn kunt eenvoudig in de energievergelijker vergelijken met andere energiemaatschappijen. Vereist om klant te worden van EasyEnergy is een slimme meter, zodat de actuele tarieven kunnen worden gecommuniceerd en uitgelezen.

Gebruikte energiebronnen bij EasyEnergy

EasyEnergy profileert zich momenteel niet als een groene energieleverancier, maar keihard op prijs. Dat kan betekenen dat de ingekochte energie duurzaam is opgewekt, maar hoeft lang niet altijd zo te zijn. Ook wat betreft de gaswinning wordt er niet noodzakelijkerwijs CO2 gecompenseerd. U kunt kiezen voor stroom van EasyEnergy en gas als losse aansluiting of als combicontract,

Profiteren van dag- en nachttarieven bij EasyEnergy

Bij EasyEnergy profiteert u anders dan bij andere energieleveranciers niet alleen van een dag- en daltarief, maar van verschillende tarieven per uur! Deze worden de dag vantevoren bekend gemaakt, zodat u vooraf ook al weet waar u precies aan toe bent. Door dit unieke concept dienen huishoudens wel te beschikken over een slimme meter welke het verbruik exact per tijdseenheid kan registreren.

Klachten of contact met EasyEnergy

Wilt u rechtstreeks contact met EasyEnergy, dan kunt u hen bereiken op 06 – 87 57 31 64.

EasyEnergy vergelijken

 

  • Transparant en goedkoop Door Mevr. Temmink op 19-11-2018 10:44
  • Goedkoop, duidelijk maar niet persoonlijk Door Dhr. Van Vliet op 18-11-2018 22:14
4.5