Over Engie

engie-klein

Electrabel is in 1905 opgericht in Antwerpen en is al vele jaren marktleider op de Belgische energiemarkt. In 2011 nam het bedrijf EPON over, dat het grootste energie producerende bedrijf van Nederland was. Electrabel is onderdeel van GDF SUEZ Energie Nederland, dat de grootzakelijke markt bedient terwijl Electrabel zakelijk levert aan klanten in het MKB en voor het overige aan particuliere klanten. In de Benelux heeft Electrabel ruim 4 miljoen klanten. Het bedrijf zet in op schone energie en daarom zit er geen verschil tussen de tarieven van Electrabel grijze en groende stroom.

De Electrabel tarieven

Met de energievergelijker kunt u snel zien of de tarieven van Electrabel het ook voor u aantrekkelijk maken om over te stappen naar Electrabel of een andere energieleverancier. U kunt namelijk wel tot 450 euro per jaar besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier, zo laat de Autoriteit Consument & Markt (een onafhankelijke toezichthouder) weten. Niet alleen de tarieven voor energie zijn daarbij belangrijk, ook de Electrabel korting of andere aanbieding is belangrijk. De energievergelijker neemt de Electrabel actie mee in het vergelijk.

Overstappen en opzeggen

Electrabel opzeggen of naar Electrabel overstappen, gaat heel gemakkelijk en zonder extra kosten via de goedkoopste-energieleverancier.org. Als u via de energievergelijker hebt bepaald naar welke energieleverancier u het best kunt overstappen om te besparen op uw energierekening, kunt u in de volgende stap heel eenvoudig overstappen. U komt daarbij nooit een moment zonder stroom of gas te zitten.

Review schrijven

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.