Over Eneco

eneco

Energiebedrijf Eneco Holding N.V. is een van de grotere spelers op de Nederlandse energiemarkt. Naast Nederland is het bedrijf ook actief in België, Groot Brittannië, Duitsland en Frankrijk. Vanaf midden 2008 is Eneco zich gaan richten op het opwekken, inkopen en leveren van duurzame energie. Vooral windenergie uit Nederland is een belangrijke poot. Het bedrijf is één van de zes bedrijven die volgens onderzoek een voldoende halen voor hun beleid met betrekking tot duurzame energie.

Tarieven Eneco

De tarieven van Eneco zijn afhankelijk van de contractvoorwaarden. U kunt kiezen uit diverse contracten met verschillende Eneco tarieven. Groene stroom uit Nederlandse windparken bijvoorbeeld, of groene stroom uit verschillende bronnen binnen en buiten Nederland. Ook de contractduur speelt mee bij de Eneco tarieven. U kunt voor een bepaalde looptijd kiezen, maar ook is er een contractvorm waarbij u op elk moment Eneco kunt opzeggen. Met behulp van de energievergelijker kunt u de verschillende opties filteren en vervolgens eenvoudig overstappen. Eneco zakelijk heeft speciale tarieven voor groot- en kleinverbruikers.

Enecon actie

Als u naar Eneco overstapt, kunt u gebruikmaken van een speciale Eneco aanbieding. Die Eneco korting wordt meteen door de energievergelijker meegenomen. De Eneco acties en kortingen veranderen regelmatig, maar de energievergelijker is up to date en neemt automatisch de op dat moment geldende aanbieding mee in het overzicht.
Naast de acties en kortingen op de Eneco tarieven voor stroom en gas, biedt Eneco haar klanten ook andere producten. Het plaatsen van zonnepanelen bijvoorbeeld of het isoleren van de woning.

Review schrijven

Beoordelingen

4 beoordeling(en)
Beoordeling plaatsen
 • Eneco heeft alle processen geordend
  Door Mevr. Noorda op 11-12-2018 20:53

  Snelle overschakeling naar Eneco. Zat voorheen bij een stunter wat niet slecht was. Maar als je cont

 • Goede leveranciers als de prijzen dat ook zijn
  Door Dhr. Galjaard op 05-12-2018 14:34

  Goede energieleverancier die zijn afspraken nakomt. Facturen zijn ook duidelijk en er wordt niet gek

 • Geen lange wachttijd
  Door Dhr. Jansma op 22-11-2018 09:08

  Vrijwel ieder jaar switch ik van energiemaatschappij. Gaat eigenlijk altijd foutloos en de energiele

 • Goedkope energietarieven
  Door Mevr. Lenselink op 21-11-2018 08:20

  We hebben voor Eneco gekozen omdat het de eerste bekende naam was die naar voren kwam. Niet de meest

9.3 Onze klanten beoordeelden Eneco. Er zijn 4 beoordelingen voor Eneco. De gemiddelde beoordeling van dit artikel is een 9.3

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.