Energie Vergelijken

Iedere dag updaten we voor u de energietarieven

 

 

 

 

 

 

De prijzen van energie vergelijken

Het is niet zo eenvoudig om de energieleverancier te vinden die de goedkoopste energie levert. Daarvoor moet u de energieprijzen vergelijken van alle leveranciers en daarbij ook letten op de voorwaarden en eventuele welkomstkortingen. Omdat het verbruik en de gewenste voorwaarden voor iedereen anders zijn, zal het energie vergelijk voor iedereen anders uitpakken.
Met onze handige energievergelijker kunt u snel en eenvoudig de energietarieven vergelijken van alle energieleveranciers.

Vergelijk energie in enkele stappen

Bij de energievergelijker vult u allereerst uw postcode in om de netwerkkosten – die per regio verschillen – mee te kunnen nemen in de energievergelijking. Daarna vult u in of u één of twee meters heeft en wat uw gezinssituatie is. Zo kan een inschatting van het verbruik gemaakt worden. U kunt echter ook gewoon aangeven wat uw gemiddelde verbruik per jaar is. Tot slot geeft u aan wie uw huidige energieleverancier is. Eventuele boeteclausules kunnen zo ook in de energievergelijking voor 2018 meegenomen worden. Nu kunt u met één klik energie vergelijken en zien wat u jaarlijks kunt besparen.

De uitslag

De uitslag van het energie vergelijken is nu geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie. Nu kunt u kijken welke voorwaarden voor u prettig zijn. Wilt u bijvoorbeeld vaste prijzen voor de looptijd van het contract of kiest u ervoor de prijzen (vaak elk half jaar) te laten aanpassen aan de fluctuerende energieprijzen? En als u een dubbele meter hebt, wilt u dan gebruikmaken van de speciale tarieven die ’s nachts en in het weekend gelden? U kunt het allemaal zelf bepalen. De goedkoopste energie voor 2019 kunt u hier al vinden.