Over Essent

essent

Het Nederlandse energiebedrijf Essent is sinds 2009 onderdeel van het Duitse RWE, maar opereert zelfstandig onder de eigen merknaam. Op de Nederlandse markt levert Essent de meeste groene stroom, maar loopt de aanpak van CO2-uitstoot nog wat achter. Essent is zowel producent als leverancier van energie – gas en stroom – en heeft particuliere en (groot)zakelijke klanten. Door de eigen productie kunnen de prijzen laag gehouden worden. Laat de energievergelijker ook voor u bepalen of u door de Essent tarieven vele euro’s op uw energierekening kunt besparen.

Essent tarieven

De tarieven van Essent hangen af van het type contract dat u kiest. U kunt kiezen uit verschillende looptijden en vaste of variabele energieprijzen. Als de energievergelijker de tarieven van Essent vergelijkt met andere tarieven, wordt ook rekening gehouden met Essent aanbiedingen, zoals een welkomstkorting of een andere Essent actie.
Essent zakelijk kent andere tarieven dan de tarieven voor particulieren. U kunt bij de energievergelijker aangeven of u een particuliere of zakelijke klant bent.

Overstappen naar Essent

Overstappen naar een andere energieleverancier kan volgens de Autoriteit Consument & Markt (een onafhankelijke toezichthouder) tot wel 450 euro per jaar besparen. Of u ook zo veel kunt besparen, hangt van verschillende factoren af. Met behulp van de energievergelijker kunt u snel en makkelijk zien hoeveel u bespaart door naar Essent of een andere energieleverancier over te stappen.
Essent opzeggen of het overstappen naar Essent regelen wij ook meteen voor u, zonder daar kosten voor in rekening te brengen. Overstappen is nog nooit zo lonend en zo eenvoudig geweest!

Review schrijven

Beoordelingen

8 beoordeling(en)
Beoordeling plaatsen
8.9 Onze klanten beoordeelden Essent. Er zijn 8 beoordelingen voor Essent. De gemiddelde beoordeling van dit artikel is een 8.9

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.