Goedkoopste Energie 2019

 

De energieprijzen wisselen 2 keer per jaar bij de meeste energieleveranciers: op 1 januari en op 1 juli. In 2019 is dat niet anders. De tarieven worden echter wel ruim van tevoren bekend gemaakt door de meeste energieleveranciers. Van sommige energie aanbiedingen kan al weken vantevoren geprofiteerd worden, terwijl ook nog het lopende energiecontract aanbod vaak kan worden afgesloten. Energieleveranciers werken namelijk met verschillende energieproducten om zoveel mogelijk klanten te bereiken. Wie de goedkoopste energieleverancier van 2019 is voor uw adres, verbruik en situatie kunt u hierboven in de energievergelijker direct terugvinden. Wij updaten dagelijkse alle aanbiedingen en kortingen van alle energieleveranciers zodat u gegarandeerd de goedkoopste energie kunt kiezen.

Hoe de goedkoopste energieleverancier wordt berekend

We ontvangen dagelijkse alle details van de energiecontracten van de energiemaatschappijen. Zij geven een energietarief voor de levering door en een eventuele korting. De andere elementen van de energierekening worden gevormd door kosten aan de netbeheerder, energiebelasting, Opslag Duurzame Energie, BTW en daarnaast de vermindering energiebelasting. Deze zijn bij alle energie aanbieders hetzelfde en worden door overheid bepaald. In 2019 is de vermindering energiebelasting gedaald met ruim € 50 naar € 257 tegenover € 308,54 in 2018. Deze korting geldt overigens alleen wanneer uw woning als verblijfsruimte fungeert. Vervolgens rekenen wij alles door op basis van uw ingevoerde gegevens in de energievergelijker.

 

Waarom wordt de goedkoopste energie niet gewoon weergegeven?

Helaas werkt het niet zo dat er sprake is van één goedkoopste energieleverancier. Wanneer voor u de ene leverancier als goedkoopste is kan dit voor iemand die elders woont een andere energiemaatschappij zijn. Zelfs als uw vebruiksgegevens hetzelfde zijn kunnen de transportkosten dusdanig verschillen dat een andere energieleverancier goedkoper is. Ook houden we rekening met uw verbruik tijdens daluren, eventuele teruglevering van stroom en tarieven van zowel elektriciteit als gas. Hierdoor kunnen we nu en in 2019 voor u binnen een paar seconde de goedkoopste energieleverancier tonen. Deze wordt direct bovenaan de resultaten getoond. We werken bovendien onafhankelijk en zonder advertenties zodat we u kunnen garanderen dat u de beste aanbieding krijgt.

Review schrijven

Beoordelingen

33 beoordeling(en)
Beoordeling plaatsen
9.0 Onze klanten beoordeelden Goedkoopste Energieleverancier 2019. Er zijn 33 beoordelingen voor Goedkoopste Energieleverancier 2019. De gemiddelde beoordeling van dit artikel is een 9.0

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.