Over Greenchoice

greenchoice

Greenchoice is een Nederlandse energieleverancier die enkel groene stroom en groen gas levert. De groene stroom komt voor 70% uit Nederland. Greenchoice streeft ernaar in 2020 al haar groene stroom in Nederland op te wekken. Greenchoice geeft een garantie van oorsprong voor alle geleverde energie. Het leveren van groen gas betekent dat Greenchoice bossen bescherm en aanplant, uw CO2-uitstoot compenseert of biogas levert.
Naast het leveren van groene stroom, koopt Greenchoice ook groene stroom van haar consumenten in. Energie die bijvoorbeeld wordt opgewekt door zonnepanelen van de klant, maar niet wordt verbruikt, wordt gesaldeerd.

De Greenchoice tarieven

Net als bij andere energieleveranciers zijn de tarieven van Greenchoice afhankelijk van de voorwaarden. Een vaste of variabele prijs, enkele of dubbele meter met nachtstroom, de looptijd van het contract, dat zijn voorwaarden die de tarieven van Greenchoice voor 2018 bepalen. Het is daarom nooit zomaar vast te stellen welke energieleverancier de goedkoopste energie levert. Als u de energievergelijker gebruikt, weet u binnen enkele minuten of het overstappen naar Greenchoice ook u honderden euro’s per jaar bespaart. Door de energievergelijker worden de Greenchoice aanbiedingen en acties getoond, waardoor u snel kunt zien waarom u naar Greenchoice of een andere aanbieder zou moeten overstappen.

Overstappen naar een andere energieleverancier

Greenchoice opzeggen of overstappen naar Greenchoice gaat heel eenvoudig. Nadat u de energievergelijker heeft laten berekenen welke voordelen er voor u te behalen zijn, kunt u zonder zelf iets te hoeven regelen, overstappen. U komt geen moment zonder stroom of gas te zitten en het af- en aanmelden regelen wij voor u.

Review schrijven

Beoordelingen

8 beoordeling(en)
Beoordeling plaatsen
9.1 Onze klanten beoordeelden Greenchoice. Er zijn 8 beoordelingen voor Greenchoice. De gemiddelde beoordeling van dit artikel is een 9.1

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.