Huismerk Energie

 

 

Over Huismerk Energie

huismerk-energie-klein

Huismerk Energie is opgericht in 2012 en probeert zonder grote marketinginvesteringen haar plaats tussen de energieleveranciers te vinden. Hiermee is zij in staat niet al het budget uit te geven aan promotie, maar in lage aantrekkelijke energietarieven. Hier profiteren klanten direct van en dat is waarom Huismerk Energie vaak bij de bovenstaande energieleveranciers in de energievergelijker wordt getoond. De goedkoopste aanbieder wordt in de energievergelijking namelijk hoog gepositioneerd. Dat Huismerk Energie zich niet alleen wilt profiteren als goedkope leverancier blijkt ook uit het feit dat zij investeert in waterkracht, zonne-energie en windenergie. Met 99% van de energie afkomstig van Nederlandse windmolens neemt windenergie echter veruit het grootste aandeel in.

Energietarieven Huismerk Energie

Huismerk Energie heeft verschillende opties in haar energieaanbod. Wie de zekerheid van een vast tarief wilt kan deze bij Huismerk Energie vinden, maar dan is het eenheidstarief wel iets hoger. Ook biedt Huismerk Energie energiecontracten aan met een variabel tarief. Dan passen de tarieven zich aan op 2 momenten in het jaar: op 1 juli en op 1 januari, dan kunnen ze zowel omlaag als omhooggaan. Dit vertaalt zich in een hoger/ lagere energierekening. Huismerk Energie kan vaal lage energieprijzen aanbieden doordat zij het voordeel weggeeft aan haar klanten in plaats van dure reclames. Bent u benieuwd of Huismerk Energie een mooie aanbieding, welkomstbonus of actietarief heeft, dan ziet u dat direct terug in de energievergelijker. U ziet dan ook direct of Huismerk Energie in 2018 de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie is.

Gebruikte energiebronnen bij Huismerk Energie

Huismerk biedt alleen groene energiecontracten aan met energie welke opgewekt is in Nederland. 99% van de opgewekte energie komt van windmolenparken en is dus volledig schoon. Daarnaast is het gas dat u bij Huismerk energie kan afsluiten volledig CO2 gecompenseerd. De contracten hebben daarbij een looptijd van één of 3 jaar.

Profiteren van dag- en nachttarieven bij Huismerk Energie

Huismerk Energie volgt de algemene regels wat betreft het normale tarief en het lage tarief. Dit zijn de tijden en dagen die de netbeheerder voorschrijft. In Limburg en Noord-Brabant geldt het daltarief van tussen 21.00 en 07.00 uur en in de andere provincies van 23.00 tot 07.00 uur. Ook gedurende weekenden en feestdagen geldt het nachttarief. Deze verschillende tarieven kunnen alleen worden toegepast wanneer u beschikt over een dubbele- of slimme meter.

Voordeel Huismerk Energie

Loopt uw contract nog niet ten einde? Dat is bij Huismerk Energie geen probleem. De opzegboete tot een bedrag van € 100 wordt door Huismerk energie voor u overgenomen, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten om van een energie aanbieding bij hen te profiteren.

Klachten of contact met Huismerk Energie

Wilt u rechtstreeks contact met Huismerk Energie, dan kunt u hen bereiken op 088 – 1051122.

Greenchoice vergelijken

 

  • Kende Huismerk niet, maar positief verrast. Door Mevr. Slierendrecht op 27-11-2018 07:39
  • Goede energieleverancier. Door Dhr. Berendsen op 26-11-2018 20:55
4.8