Over Nederlandse Energie Maatschappij

nederlandse-energie-maatschappi

Nederlandse Energie Maatschappij is een energieleverancier die de Nederlandse markt bestormde na de liberalisatie in 2004. Opgericht in 2005 probeerde zij haar plaats tussen de andere energie aanbieders te verwerven met schreeuwerige reclames, waarin bekende Nederlanders te zien waren. De laatste jaren is het schreeuwerige imago naar de achtergrond verdwenen en probeert NLE, zoals Nederlandse Energiemaatschappij vaak wordt afgekort, zich meer te richten op een goede dienstverlening (klantenservice) met lage concurrerende energietarieven. De prijzen van Nederlandse Energie Maatschappij zijn vaak heel laag. Of NLE ook voor u de goedkoopste in 2018 is kunt u binnen enkele seconde zien na het invullen van uw postcode gegevens in de energievergelijker.

Energietarieven Nederlandse Energie Maatschappij (NLE)

Nederlandse Energie Maatschappij biedt de keuze uit voor zowel vaste als variabele tarieven. Een variabel energiecontract biedt het voordeel dat bij een prijsdaling de tarieven mee dalen, maar bij een stijging zullen ook uw lasten stijgen. NLE heeft daarnaast energiecontracten met drie verschillende looptijden: 1 jaar, 3 jaar en 5 jaar. De meeste contracten bevatten een combinatie van gas en elektriciteit, maar indien gewenst kunt u ook losse energiecontracten voor stroom en gas bij Nederlandse Energie Maatschappij afsluiten.

Gebruikte energiebronnen bij Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie Maatschappij maakt gebruik van certificaten bij de opwekking van groene energie. Daardoor worden haar energiecontracten als volgt aangeboden: Beetje groen met stroom opgewekte uit Europese waterkrachtcentrales (vaak Noorwegen), iets groener met elektriciteit opgewekt door Europese windturbines en tot slot echt groen. Echt groen bij Nederlandse Energie Maatschappij is groene stroom opgewekt door windmolens in Nederland.

Profiteren van dag- en nachttarieven bij NLE

Wanneer u een dubbele meter heeft kunt u bij Nederlandse Energie Maatschappij profiteren van lagere energieprijzen. Deze gelden in het weekend en op feestdagen, maar ook ’s avonds en ’s nachts. Tussen 21.00 uur en 07.00 uur kunt u in Limburg en Noord-Brabant goedkoper stroom gebruiken van Nederlandse Energie Maatschappij. In de andere delen van Nederland is dat tussen 23.00 uur en 07.00 uur. Hiertegenover staat een hoger dagtarief (ook wel piektarief genoemd). Wilt u liever een enkeltarief, terwijl u een dubbele meter hebt? Dan kunt u dit bij Nederlandse Energie Maatschappij aangeven, dan kunt u kosteloos gebruik aken van één tarief.

Klachten of contact met Nederlandse Energie Maatschappij

Wilt u rechtstreeks contact met Nederlandse Energie Maatschappij, dan kunt u hen bereiken op 088 – 73 073 07.

Review schrijven

Beoordelingen

8 beoordeling(en)
Beoordeling plaatsen
8.4 Onze klanten beoordeelden Nederlandse Energie Maatschappij. Er zijn 8 beoordelingen voor Nederlandse Energie Maatschappij. De gemiddelde beoordeling van dit artikel is een 8.4

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.