Over NUON

nuon-klein

N.V. Nuon is een energiebedrijf dat vrijwel helemaal in handen is van het Zweedse energiebedrijf Vattenfall en daar binnenkort geheel toe behoort. Het bedrijf produceert, verhandelt én levert energie. Een belangrijk deel van de door Nuon zelf geproduceerde energie komt van gas- en steenkoolgestookte centrales in Nederland: de grijze energie. De groene stroom betrekt Nuon vooral uit Duitsland en Zweden, maar wordt ook in Nederland gewonnen. Nuon biedt haar klanten de mogelijkheid om groene stroom uit alleen Nederland af te nemen.

Tarieven Nuon

De Nuon tarieven 2018 variëren naar gelang de voorwaarden. Wilt u bijvoorbeeld een vaste prijs of variabele tarieven? En wilt u een contract voor één of twee jaar of voor onbepaalde tijd waarbij u elk gewenst moment het contract met Nuon kunt opzeggen? Ook voor groene stroom uit Nederland kent Nuon aparte contracten met speciale Nuon tarieven. Nuon zakelijk heeft speciale Nuon tarieven voor het midden- en kleinbedrijf én voor grootverbruikers. Via de energievergelijker kunt u uw gewenste voorwaarden en omstandigheden filteren en vervolgens eenvoudig overstappen.

Nuon actie

Als u overstapt naar Nuon, kunt u profiteren van een speciale Nuon aanbieding in de vorm van een mooie korting of andere actie. Zo’n Nuon actie verandert regelmatig, maar de energievergelijker van grootste-energielverancier.org neemt altijd de op dat moment geldende Nuon aanbiedingen automatisch mee in het overzicht. Naast de acties en kortingen op de tarieven van Nuon, biedt Nuon haar klanten ook andere voordelen en acties. Kortingen op zonnepanelen bijvoorbeeld, maar ook gezellige uitjes.

Review schrijven

Beoordelingen

3 beoordeling(en)
Beoordeling plaatsen
 • Nuon is goed net als de meeste anderen
  Door Mevr. Van den Eshof op 08-12-2018 12:25

  Bekend energieleverancier die voor mijn gezin het goedkoopste was. Al vaker overgestapt en het maakt

 • Netjes en begrijpelijk
  Door Dhr. Pronk op 28-11-2018 11:40

  Nuon is een goede energieleverancier met een goede bereikbaarheid en service. De energierekening is

 • Vaker klant geweest bij NUON
  Door Mevr. Jongbloed op 27-11-2018 21:35

  Ik denk dat ik NUON wel goed kan beoordelen omdat ik bij elkaar bijna 10 jaar klant ben geweest bij

9.7 Onze klanten beoordeelden Nuon. Er zijn 3 beoordelingen voor Nuon. De gemiddelde beoordeling van dit artikel is een 9.7

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.