Over ons

Goedkoopsteenergieleverancier.org is een organisatie die gratis en geheel onafhankelijk energietarieven van de Nederlandse energieleveranciers met elkaar vergelijkt op basis van uw persoonlijke situatie. Ook het overstappen wordt snel en eenvoudig door ons geregeld. Onze organisatie is aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk.

Waarom overstappen naar een andere energieleverancier?

Naast huur of hypotheek behoren de kosten voor gas en stroom tot de hoogste posten voor een huishouden. Uit diverse onderzoeken en berekeningen – o.a. van de onafhankelijke toezichthouder Autoriteit Consument & Markt – is gebleken dat een klant door het overstappen naar een andere energieleverancier tot ongeveer 450 euro per jaar kan besparen. Dit komt niet alleen door de tarieven van de energie, maar ook door welkomstkortingen en andere acties.

Waarom een energievergelijker?

Er bestaan in Nederland bijna vijftig grotere en kleinere energieleveranciers. Het valt niet mee om die zelf allemaal met elkaar te vergelijken. Bovendien zijn de bedragen die maandelijks betaald moeten worden niet altijd op eenzelfde manier opgebouwd. Vaak worden alleen de energietarieven bij diverse looptijden en vaste of variabele energieprijzen genoemd. Actieprijzen, eventuele opzegboetes en vastrechttarieven worden meestal niet meegenomen. De energievergelijker van goedkoopsteenergieleverancier.org neemt al deze factoren wel mee, zodat u gegarandeerd de beste deals voor u te zien krijgt.

100% onafhankelijk advies

Voor afgesloten contracten ontvangt goedkoopsteenergieleverancier.org een vergoeding van de betrokken energieleverancier. Dit bedrag is bij elke leverancier het zelfde. Daarom is de energievergelijker van goedkoopsteenergieleverancier.org gegarandeerd 100% onafhankelijk.

Wenst u ondersteuning of hebt u vragen, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.