Overstappen

Iedere dag updaten we voor u de energietarieven

 

 

 

 

 

 

Waarom overstappen energie?

Sinds de volledige privatisering in 2004 van de Nederlandse nutsbedrijven voor energie, kunnen consumenten zelf hun energieleverancier kiezen. Die privatisering werd onder andere doorgevoerd om meer concurrentie tussen de verschillende aanbieders te krijgen en een betere dienstverlening. In Nederland zijn een kleine dertig leveranciers actief op de energiemarkt. Allen hanteren ze eigen tarieven, voorwaarden en aanbiedingen voor nieuwe en bestaande klanten. In sommige gevallen zijn de verschillen erg groot, het loont daarom absoluut om te onderzoeken hoeveel het overstappen van energie u persoonlijk oplevert.

Overstappen energieleverancier, waar moet u op letten?

Bij het berekenen van de verschillende tarieven door de energieleveranciers, moet u niet alleen letten op de prijzen en voorwaarden voor de geboden energie, maar ook op mogelijke opzegboetes van de oude leverancier en acties en kortingen van de toekomstige. Soms worden opzegboetes door de nieuwe leverancier betaald. De energievergelijker van goedkoopste-energieleverancier.org houdt met al deze factoren rekening zodat u een duidelijk en betrouwbaar overzicht krijgt van de voordelen van het overstappen energie. U krijgt een compleet overzicht van de aanbiedingen van alle energieleveranciers zodat u snel kunt zien wat overstappen energie u zal opleveren.

Snel en eenvoudig overstappen

Als u met behulp van onze energievergelijker de meest gunstige energieleverancier heeft gevonden, kunnen wij het overstappen in 2018 van energie kosteloos voor u regelen. U hoeft zelf geen contact op te nemen met de oude en nieuwe energieleverancier, dat doen wij voor u. Binnen enkele minuten is alles geregeld, waarna u nog twee weken tijd heeft om de overstap eventueel terug te draaien.