Over Oxxio

oxxio

Het Nederlandse energiebedrijf Oxxio is de vierde grote speler op de Nederlandse energiemarkt met zo’n 800.000 klanten. Het bedrijf richt zich op schone stroom, o.a. door productie in een van de schoonste gasgestookte centrales van Nederland en de inkoop van groene stroom van andere producenten. In 2011 is Oxxio overgenomen door Eneco, maar het bedrijf werkt onder de eigen merknaam geheel onafhankelijk binnen de Eneco groep.

De tarieven van Oxxio

De Oxxio tarieven zijn afhankelijk van het type contract dat u afsluit. U kunt kiezen uit verschillende looptijden en uit vaste of variabele tarieven. Ook zullen de tarieven bij het gebruik van een enkele meter anders zijn dan bij een dubbele meter: met een dubbele meter kunt u kiezen voor een nacht- en een dagtarief. Oxxio zakelijk is er voor klanten uit het MKB of de grote bedrijven. Met de energievergelijker kunt u zelf uw gewenste voorwaarden filteren, zodat u de tarieven van Oxxio eenvoudig kunt vergelijken met die van andere energieleveranciers.

Overstappen naar Oxxio

Volgens de Autoriteit Consument & Markt (een onafhankelijke toezichthouder) kan het overstappen naar een andere energieleverancier tot wel 450 euro per jaar besparen. Met de energievergelijker kunt u zien hoeveel ú kunt besparen als u overstapt naar Oxxio. De Oxxio aanbieding 2018 in de vorm van een korting of andere actie wordt automatisch door de energievergelijker meegenomen. Oxxio opzeggen of overstappen naar Oxxio gaat heel eenvoudig, dat hoeft u zelf niet te regelen, dat doen wij voor u!

Review schrijven

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.