Over Oxxio

oxxio

Het Nederlandse enern van de schoonste gasgestookte centrales van Nederland en de inkoop van groene stroom van andere producenten. In 2011 is Oxxio overgenomen door Eneco, maar het bedrijf werkt onder de eigen merknaam geheel onafhankelijk binnen de Eneco groep.

De tarieven van Oxxio

De Oxxio tarieven zijn afhankelijk van het type contract dat u afsluit. U kunt kiezen uit verschillende looptijden en uit vaste of variabele tarieven. Ook zullen de tarieven bij het gebruik van een enkele meter anders zijn dan bij een dubbele meter: met een dubbele meter kunt u kiezen voor een nacht- en een dagtarief. Oxxio zakelijk is er voor klanten uit het MKB of de grote bedrijven. Met de energievergelijker kunt u zelf uw gewenste voorwaarden filteren, zodat u de tarieven van Oxxio eenvoudig kunt vergelijken met die van andere energieleveranciers.

Overstappen naar Oxxio

Volgens de Autoriteit Consument & Markt (een onafhankelijke toezichthouder) kan het overstappen naar een andere energieleverancier tot wel 450 euro per jaar besparen. Met de energievergelijker kunt u zien hoeveel รบ kunt besparen als u overstapt naar Oxxio. De Oxxio aanbieding 2018 in de vorm van een korting of andere actie wordt automatisch door de energievergelijker meegenomen. Oxxio opzeggen of overstappen naar Oxxio gaat heel eenvoudig, dat hoeft u zelf niet te regelen, dat doen wij voor u!

Review schrijven

Beoordelingen

6 beoordeling(en)
Beoordeling plaatsen
8.5 Onze klanten beoordeelden Oxxio. Er zijn 6 beoordelingen voor Oxxio. De gemiddelde beoordeling van dit artikel is een 8.5

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.