Pure Energie

 

 

Over Pure Energie

pure-energie-afbeelding

Pure Energie is onderdeel van Raedthuys groep. Raedthuys biedt niet alleen duurzame energie, maar ook gerelateerde duurzame producten zoals zonnepanelen, windobligaties en de ontwikkeling van windmolenparken. Al sinds 1995 worden windenergieprojecten ontwikkeld en in 2011 zijn daar zonne-energieprojecten bijgekomen. In totaal kan Readthuys groep met haar merk Pure Energie bijna 150.000 huishoudens voorzien van zonne- en windenergie, opgewekt vanaf Nederlandse bodem. Hiervan nemen windmolenturbines zo’n 70% voor hun rekening. Pure Energie is een relatief onbekende energieleverancier, maar vergroot haar bekendheid steeds meer door scherpe prijzen aan te bieden in vergelijking met andere energiemaatschappijen waardoor ze vaak als één van de goedkoopste aanbieder naar boven komt. Of Pure Energie ook voor u de goedkoopste aanbieding heeft ziet u binnen enkele seconde na het invullen van de gegevens in de energievergelijking. Daarnaast is Pure Energie shirtsponsor van voetbalclub FC Twente.

Energietarieven Pure Energie

Bij Pure Energie kunt u kiezen voor variabele tarieven. Wanneer de prijzen dalen profiteert u van lagere tarieven en wanneer deze stijgen dan zult u iets meer kwijt zijn aan uw energielasten. Pure Energie biedt verder contracten aan van één jaar, 3 jaar en 5 jaar. Het blijkt vaak verstandig om een contract af te sluiten met een looptijd van één jaar. Met een éénjarig energiecontract bent u vrij om zonder opzegboete na een jaar weer over te stappen naar een andere energieleverancier. Deze bieden u dan vaak weer een welkomstkorting waardoor u opnieuw veel geld kan besparen.

Gebruikte energiebronnen bij Pure Energie

Pure Energie 2018 levert 100% groene energie afkomstig uit Nederland, waarbij windenergie de belangrijkste energiebron is gevolg door zonne-energie. Door de bouw van nieuwe windmolenturbines en zonnepanelenparken gaat de capaciteit van energielevering aan Nederlandse huishoudens de komende jaren verder omhoog.

Profiteren van dag- en nachttarieven bij Pure Energie

Wanneer u een dubbele meter heeft kunt u bij Pure Energie profiteren van een lager tarief. Deze geldt in het weekend en op feestdagen, maar ook ’s avonds en ’s nachts. Tussen 21.00 uur en 07.00 uur kunt u in Limburg en Noord-Brabant goedkoper stroom gebruiken van Pure Energie. In de andere delen van Nederland is dat tussen 23.00 uur en 07.00 uur. Een slimme meter is nog niet verkrijgbaar via Pure Energie. Salderen is bij Pure Energie ook mogelijk, waarbij u geld terugkrijgt voor teruggeleverde energie.

Klachten of contact met Pure Energie

Wilt u rechtstreeks contact met Pure Energie, dan kunt u hen bereiken op 088 – 10 13 000.

Pure Energie vergelijken

 

  • Eigen medewerkers die je direct helpen. Door Mevr. Dikken op 15-01-2019 21:48
  • Pure Energie is groene aanrader. Door Dhr. Kemper op 05-01-2019 09:08
  • Goed, groen en direct geholpen. Door Mevr. Fijalkowska op 26-12-2018 07:48
  • Voor groen goedkope tarieven. Door Mevr. Oudewaard op 10-12-2018 19:40
  • Kende ze van FC Twente. Door Dhr. Orens op 01-12-2018 16:50
  • Goede keuze en aanbieding. Door Dhr. Boulanger op 30-11-2018 10:31
4.7