Over UnitedConsumers

unitedconsumers

UnitedConsumers is opgericht in 2000 met als doel door inkoopcollectieven consumenten in hun vaste lasten te doen besparen. Waar UnitedConsumers zich aanvankelijk richten op het verkrijgen van een goede energie aanbiedingen voor haar klanten worden nu in veel meer branches gezocht naar bespaarmogelijkheden. UnitedConsumers zet zich in voor goedkopere energie, zorgverzekeringen, autoverzekering, mobiele telefonie contracten en brandstof. Door groter in te kopen dan het individu poogt UnitedConsumers meer korting te krijgen welke ze voor een groot deel aan haar klanten willen geven De energieleverancier waar u bij UnitedConsumers energie van afneemt verschilt per periode, afhankelijk met welke energie aanbieder een overeenkomst is gesloten. Reeds meer dan half miljoen huishouden gingen u voor.

Energietarieven UnitedConsumers

UnitedConsumers zet zich in om een mooie aanbieding of korting te krijgen bij de energieleveranciers voor u. Doordat UnitedConsumers periodiek een ronde maakt bij de energiemaatschappijen voor een goedkoop energiecontract werken zij met energiecontracten waarbij er geen opzegtermijn is, geen vaste looptijd en geen opzegboete. De energietarieven zijn door de grote inkoopkracht vaak heel laag. Er wordt vaak een korting geboden op de eenheidstarieven per kWh stroom en m3 gas. Dit is een groepskorting welke geldt voor klanten van UnitedConsumers. Of de energieprijzen bij UnitedConsumers in 2018 de goedkoopste zijn kunt u eenvoudig vergelijken in de energievergelijker.

Gebruikte energiebronnen bij UnitedConsumers

Op dit moment heeft UnitedConsumers een langdurig en scherpe overeenkomst met Engie, het voormalige Belgische Electrabel. Er kan gekozen worden uit zowel groene- als grijze energie. De groene stroom komt voor uit duurzame energiebronnen als zonne-energie, windenergie, waterkracht en biomassa.

Profiteren van dag- en nachttarieven bij UnitedConsumers

De nachttarieven, welke lager zijn dan de dagtarieven gelden in Limburg en Noord-Brabant van 21.00 uur tot 07.00 uur en gedurende het weekend en feestdagen. In de andere provincies geldt het laagtarief van 23.00 uur tot 07.00 uur en eveneens in het weekend en tijdens feestdagen. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet er wel een dubbele meter of een slimmer meter in de woning aanwezig zijn.

Klachten of contact met UnitedConsumers

Wilt u rechtstreeks contact met UnitedConsumers, dan kunt u hen bereiken op 040 – 235 05 60.

Review schrijven

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
 

Via Goedkoopsteenergieleverancier.org kan door over te stappen naar de goedkoopste energie tot € 600 per jaar worden bespaard.