Vrij op Naam

 

 

Over Vrij Op Naam

 vrijopnaam-ge-org-klein

Vrij Op Naam is een relatief nieuwe energieleverancier, welke in 2016 is gestart. De belangrijkste missie van Vrij Op Naam is om huishoudens zelf energie op te laten wekken op een duurzame manier door middel van zonne-energie. Dat hoeft niet per sé op de eigen woning te gebeuren, maar kan ook door het inkopen van zonne-energie van één van de zonneparken van Vrij Op Naam. Zo kan iedereen meedoen met zonne-energie, ook voor wie geen zonnepanelen aan kan leggen op het dak van hun woning of wie de aanschaf- en onderhoudskosten van zonnepanelen te hoog vindt. Deze zonnepanelen staan bij grote boerderijen en kwekerijen door het hele land.

Energietarieven Vrij Op Naam

Vrij Op Naam biedt in 2018 alleen energiecontracten aan met een variabel tarief. Deze veranderen twee keer per jaar: op 1 juli en op 1 januari. De actuele tarieven kunt u in de energievergelijker terugvinden en direct vergelijken met de prijzen van andere energieleveranciers. U ziet dan in één overzicht hoeveel u per jaar kwijt bent. Indien u liever een energiecontract hebt met vaste tarieven, dan kunt u kiezen voor een andere energieleverancier, aangezien Vrij Op Naam geen energiecontracten aanbiedt met vaste energietarieven. Eventuele kortingen, welkomstacties of andere aanbiedingen die Vrij Op Naam worden direct verrekend in de energievergelijking.

Gebruikte energiebronnen bij Vrij Op Naam

Vrij Op Naam heeft de doelstelling dat haar klanten zelf zonne-energie opwekken om op deze manier bij te dragen aan een totale duurzame energieopwekking. De ideologie is daarmee duidelijk: volledig groene energie. Dat krijgt u ook wanneer u kiest voor Vrij Op Naam. 60% van de opgewekte energie is afkomstig van zonnepanelen en 40% is afkomstig van windmolenparken.

Profiteren van dag- en nachttarieven bij Vrij Op Naam

Vrij Op Naam biedt de mogelijkheid te kiezen daltarieven en piektarieven. De tijden van wanneer deze prijzen gelden wordt bepaald door uw netbeheerder en gelden in het weekend en op feestdagen, maar ook ’s avonds en ’s nachts. Tussen 21.00 uur en 07.00 uur kunt u in Limburg en Noord-Brabant elektriciteit voordeliger gebruiken van Vrij Op Naam. In de andere delen van Nederland is dat tussen 23.00 uur en 07.00 uur. Wanneer u gebruik maakt van daltarieven dan staat hier wel een hoger dagtarief (ook wel piektarief genoemd) tegenover. Om gebruik te kunnen maken van dag- en nacht tarieven dient u te beschikken over een dubbele- of slimme meter. Terugleveren van zonne-energie aan het elektriciteitsnet kan bij Vrij Op Naam vanzelfsprekend ook.

Speciale mogelijkheid Vrij Op Naam

Vrij Op Naam biedt klanten de mogelijkheid om eigenaar te worden van zonnepanelen uit haar zonneparken. Het eerste zonnepaneel krijgt u gratis en voor ieder volgend zonnepaneel betaalt u € 99. Voor 9 jaar lang heeft u dan de rechten van de opbrengsten van dat zonnepaneel. Deze opbrengsten worden door Vrij Op Naam op uw energierekening verrekend.

Klachten of contact met Vrij Op Naam

Wilt u rechtstreeks contact met Vrij Op Naam, dan kunt u hen bereiken op 085-3032652

Vrij op Naam vergelijken

 

  • Heeft aan verwachtingen voldaan. Door Dhr. De Mere op 06-01-2019 06:53
  • Knap dat ze met zon lage prijs de service goed in orde hebben. Door Dhr. Feenstra op 30-12-2018 22:13
  • Positief verrast. Door Dhr. Albers op 11-12-2018 18:12
4.7