Powerpeers

 

 

Over Powerpeers

powerpeers-klein

Powerpeers is een energieleverancier die sinds 2016 bestaat. Powerpeers is een uniek initiatief waarbij groene energie voorop staat. Het innovatieve aan Powerpeers is dat zij de energie die door andere duurxaam is opgewekt en niets is verbruikt levert aan andere huishoudens. In het geval het overschot aan groene stroom ontoereikend is om aan de vraag te voldoen vult Powerpeers de elektriciteitscapaciteit zelf aan met wederom duurzaam opgewekte energie. Wie kiest voor Powerpeers kan zelf selecteren van welke energieopwekker zij energie afnemen. Het uitgangspunt is dat consumenten zelf opgewekte energie met elkaar kunnen delen. De prijs is vast en bij alle afnemers door bemiddeling van Powerpeers gelijk.

Energietarieven Powerpeers

Powerpeers heeft uitsluitend de mogelijkheid om een energiecontract af te sluiten met een variabel tarief. Op 1 juli en op 1 januari veranderen deze en dan kunnen ze zowel omlaag als omhoog gaan. Dit is van invloed op de energierekening. Het grote voordeel dat Powerpeers biedt is dat je iedere maand gewoon op kan zeggen, zonder opzegboete. Wel moet u bij een eventuele welkomstkorting rekening houden dat u deze krijgt alleen over de maanden dat u klant geweest bent bij Powerpeers. Hierdoor kunt u zonder problemen alle energieleveranciers vergelijken op ieder moment en profiteren van de meest actuele kortingen, welkomstbonussen of andere aanbiedingen. Powerpeers probeert vanwege deze flexibiliteit goedkope energietarieven aan te bieden, te alle tijden. Of Powerpeers 2018 voor u de goedkoopste energieleverancier is kunt u zien in de energievergelijker.

Gebruikte energiebronnen bij Powerpeers

Powerpeers heeft de doelstelling dat haar klanten zelf zonne-energie opwekken om op deze manier bij te dragen aan een totale duurzame energieopwekking. Dat wordt echter wel breder getrokken, want Powerpeers probeert huishoudens die om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid zelf schone energie op te wekken toch te laten bijdrage aan de duurzame energietransitie. De ideologie is om groene energie opwekkers verder te stimuleren duurzaam energie op te wekken waarbij overschotten beschikbaar worden gesteld aan andere huishoudens. Dit komt neer op een circulair energieeconomie. Daarbij is de energie afkomstig uit 100% Nederlandse zonnepanelen- en windmolenparken. Gas wordt volledig CO2 gecompenseerd.

Profiteren van dag- en nachttarieven bij Powerpeers

Als één van de weinige energieleveranciers in Nederland biedt Powerpeers geen dal- en piektarieven aan. Dat betekent dat u ongeacht het moment van de dag of nacht u altijd hetzelfde tarief betaalt. Ook wanneer u een slimme- of dubbele meter heeft krijgt u gewoon het enkeltarief doorberekent zoals vermeld in het energiecontract in de energievergelijking.

Klachten of contact met Powerpeers

Wilt u rechtstreeks contact met Powerpeers, dan kunt u hen bereiken op 020 – 220 23 00

Powerpeers vergelijken

 

  • Alles al na 3 weken in orde gemaakt en automatisch lagere tarieven conform het contract. Door Mevr. van Ham op 31-12-2018 22:19
  • Eerste aanbieding Powerpeers goed, verlenging wat minder. Door Dhr. Ramondt op 12-12-2018 23:08
  • Powerpeers heeft een goede klantenservice. Door Dhr. Overdijk op 30-11-2018 06:58
  • Onbekende, maar goede energieleverancier. Door Mevr. Willemsen op 27-11-2018 21:40
4.6