Sepa Green

 

 

Over Sepa Green

 sepa-green-logo

Sepa Green is een Nederlandse energieleverancier die sinds 2012 energie aanbiedt aan zowel huishoudens als bedrijven. Sepa Green heeft tot doelstelling, zoals reeds is af te leiden uit de naam, Nederland in versneld tempo te verduurzamen. Dat poogt zij voornamelijk tot stand te brengen door energie op te wekken uit windturbines, zonnepanelen en biomassa. Waarin Sepa Green zich probeert te onderscheiden van andere energieleveranciers is de herkomst van de energie. Met de groencertificaten wilt zij precies aantonen waar de energie vandaan komt. Belangrijk speerpunt van Sepa Green is om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen en andere bedrijven daarin te stimuleren.

Energietarieven Sepa Green

Sepa Green biedt verschillende energiecontracten aan. Deze variëren in looptijd: 1 en 3 jaar, maar ook in energieprijzen. U heeft namelijk de mogelijkheid om voor flexibiliteit te kiezen met variabele tarieven, maar ook de mogelijkheid om met vaste prijzen te kiezen voor zekerheid. Hoewel Sepa Green zich onderscheid met verschillende contracten voor de zakelijke markt, afhankelijk van het verbruik, kunnen consumenten ook een contract afsluiten. In de energievergelijker kunt u Sepa Green voor 2018 daarom vergelijken met andere energieleveranciers en profiteren van actietarieven, welkomstkortingen of een andere interessante aanbieding. Dan ziet u direct welke energie aanbieder voor het beste aanbod heeft.

Gebruikte energiebronnen bij Sepa Green

De gebruikte energiebronnen voor de opwekking van energie zijn voor Sepa Green een belangrijk punt. Met de geleverde Garantie van Oorsprong (GVO) certificaten kunt u als afnemer nauwkeurig zien waar de geleverde energie vandaan komt. Veel energieleveranciers kopen namelijk groene energie in het buitenland in, omdat de productiecapaciteit ontoereikend is voor de vraag naar duurzame energie. Wordt u klant van Sepa Green dan heeft u de garantie dat tenminste 20% tot 100% van de geleverde stroom in Nederland duurzaam is opgewekt. Salderen (terugleveren van energie) bij Sepa Green kan ook. Wanneer u niet meer dan 5.000 kWh stroom opwekt en teruglevert ontvangt u hiervoor het kale leveringstarief als vergoeding.

Profiteren van dag- en nachttarieven bij Sepa Green

Bj Sepa Green heeft u het voordeel dat u gebruik kunt maken van een laag- en hoogtarief. De daltarieven gelden van 21.00 uur en 07.00 uur in Limburg en Noord-Brabant en in de rest van Nederland van 23.00 tot 07.00.Dit lagere elektriciteitstarief geldt ook tijdens het weekend en feestdagen. De dubbele tarieven kunnen worden toegepast op huishoudens welke beschikken over een dubbele of slimme meter.

Klachten of contact met Sepa Green

Wilt u rechtstreeks contact met Sepa Green, dan kunt u hen bereiken op 088-0124800.

Sepa Green vergelijken

 

  • Alles klopt met het aanbod. Door Mevr. van Logtestijn op 14-12-2018 12:29
5